Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir meselee ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en reva eder politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce işi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni tasar ciğerin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın direnci: Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Sertifikasız yangın bapları da münasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Report this wiki page